Wandelen aan de Costa Blanca met je macrolens

De mooiste vakantieherinneringen maken
Een vakantie in Spanje betekent voor steeds meer mensen wandelen aan de Costa Blanca. De plek waar je normaliter enkel in de zon ligt onder een parasol is in toenemende mate een oord waar je de mooiste foto’s maakt tijdens een vakantie. Dat doe je natuurlijk niet tijdens een georganiseerde excursie in een afgeladen toeristenbus met een Engels sprekende gids. De mooiste vakantieherinneringen maak je met je eigen macrolens. Daarvoor zal jij je wel in de ongerepte natuur van Spanje moeten begeven. We noemen hier een punt wat jou wellicht onbekend in de oren klinkt.

Verken het kleurrijke Spanje

Spanje is een land wat bekendheid heeft verkregen door het kleurrijke landschap. Dan bedoelen we niet de neonreclames van de hotels die je zoveel aan de Costa Blanca vindt; we hebben het over de natuur in al zijn pracht en praal. Het hele jaar door tref je aan de Costa Blanca een overdaad aan tropische bloemen. Terwijl je daar tussendoor wandelt ruik je de frisse geur van citrusvruchten en amandelen. Een bezoek aan de Costa Blanca te voet is dan ook een sensatie voor de zintuigen.

Vakantiesouvenirs zonder souvenirshop
Ga jij wandelen in dit gebied, dan zal je niet snel een souvenirshop tegenkomen. Wil je een vlaggetje van Spanje dan moet je wachten tot je op het vliegveld bent. Wat je wel meeneemt is een camera vol prachtige foto’s. Bloesem die je in eigen land enkel in een tuincentrum aantreft bloeit hier in het wild. En over wild gesproken; je zal niet de eerste wandelaar zijn die tijdens een wandeltocht opeens oog in oog staat met een vos of een bijzondere vogel. Deze dieren wanen zich namelijk onbespied in dit gebied, wat voor jou tot de mooiste foto’s kan leiden. Ga je dus op vakantie naar een vakantiehuis aan de Spaanse Costa; vergeet dan je fototoestel of je camera niet mee te nemen. Gegarandeerd dat jij thuis komt met vakantiesouvenirs die prikkelen om na aankomst gelijk een nieuw verblijf te boeken.