Een rondreis Amerika: waar moet je écht heen?

Een rondreis Amerika inplannen is zeer spannend, maar bereid je wel goed voor omdat er zoveel leuke dingen te doen en te zien zijn dat je soms de bomen niet door het bos heen kunt zien. Ga direct door met het lezen van de tekst die hieronder volgt als je te weten wilt komen waar je écht heen moet als je een rondreis Amerika aan het inplannen bent.

Een rondreis Amerika

Ga je een rondreis Amerika boeken, dan zijn er verschillende plaatsen waar je echt naartoe moet gaan. Amerika staat bekend om de vele natuurparken, de luxe steden, het bruisende nachtleven, de avontuurlijke bezienswaardigheden, indrukwekkende pretparken en de aardige bevolking. Het gaat om een ontzettend mooi land vol historie, een ongekende natuur, aparte monumenten en de zonnige stranden. De mogelijkheden tijdens een rondreis Amerika zijn vrij groot.

Het vervoer in Amerika

Tijdens een rondreis Amerika kan je een binnenlandse vlucht nemen om van de ene staat naar de andere te vliegen, maar met een beperkt budget en voor extra avontuur kan je ook kiezen voor een autovakantie of reizen met de trein. Door met het openbaar vervoer of met je auto te reizen door Amerika kan je namelijk veel meer meemaken van het land. Een andere optie om binnenlands te reizen is het nemen van de bus, aangezien het wegennet in Amerika optimaal is geregeld.

Californië

Je moet de staat Californië écht bezoeken als je op vakantie gaat naar Amerika. Hier krijg je namelijk de welbekende filmstudio’s van Hollywood te zien, maar je vindt er ook prachtige lange stranden, bijzondere natuurgebieden, hoge watervallen en de grote villa’s in Beverly Hills. Bijzondere plaatsen die je niet mag missen in Californië zijn de stad in San Francisco, Yosemite National Park en Death Valley National Park.

Florida

In Florida kan je tijdens een rondreis Amerika de prachtige natuurparken zoals de Everglades verkennen. Florida is namelijk een subtropische staat met welbekende pretparken waaronder Disney World, Sea World en Universal Studio’s. Er zijn in Florida overigens verschillende adembenemende lange zandstranden waar je lekker kunt zonnen en ontspannen.

Colorado

De wildernis van Colorado moet je écht beleven, zeker de mooie bergen en prachtige rivieren. Verken de Rocky Mountains, ga skiën in het populaire ski-oord in Colorado Aspen of kom oog in oog met de lokale cultuur van de indianen in het nationaal park Mesa Verde.

Massachusetts

In de staat Massachusetts tref je de historische Plymouth, maar je kunt ook lekker in je eentje of met je familie en vrienden relaxen op het strand aan de lange oostkust van Amerika. Daarnaast zijn er ook andere leuke activiteiten in Massachusetts zoals de wijnproeverij van Martha’s Vineyard of het verkennen van Cape Cod.

Hawaii

Hawaii is het tropische gedeelte van Amerika waarbij je geniet van een unieke natuuromgeving met een wonderbaarlijke flora en fauna. In Hawaii kan je tijdens je vakantie liggen aan de mooie stranden terwijl je van een cocktail drinkt en kijkt naar de adembenemende zonsopgang of zonsondergang.
Voor al jouw rondreizen ga je natuurlijk naar Vanverre.nl.