Voor de beste kwaliteit kampeerspullen ga je naar Kampeerwinkel Oase!

Kampeerwinkel Oase Elst heeft een jarenlange ervaring in het verkopen van allerlei kampeerartikelen. Ook dit jaar hebben wij ons assortiment weer uitgebreid en vindt u bij ons inmiddels meer dan 5000 verschillende producten, waaronder gasflessen, kampeermeubelen, luchtbedden, luchtbedden, slaapzakken, tenten en nog veel meer!

Meer dan 2500 artikelen!

Kampeerwinkel Oase heeft meer dan 2500 artikelen tot zijn beschikking. Op onze webshop kunt u bijna al onze producten online bestellen. In onze webshop kunt u 24 uur per dag onze artikelen bestellen. Het is mogelijk om het product thuis te laten bezorgen door de bezorgdienst. Wanneer u liever het product komt ophalen, dan is dat ook mogelijk.

De beste service

Bij kampeerwinkel Oase staat service op de eerste plaats. Onze specialisten in de winkel zullen u helpen bij vragen of het vinden van een bepaalde product. Waar nodig is kunnen onze specialisten u ook advies geven bij een bepaald product die geschikt is voor uw reis.

Reparatie en onderhoud

Naast het verkopen van kampeerartikelen kunnen klanten ook terecht bij kampeerwinkel Oase voor reparaties en onderhoud. Bij kampeerwinkel Oase kunt u terecht voor onderhoud en reparaties van bijvoorbeeld:

  • Reparatie van o.a. dakluiken, serviceluiken, boilers, airco’s,
  • APK voor uw camper
  • Onderhoudsbeurt van uw caravan of camper opbouw
  • Banden