Overnachten in Venlo doe je in het sfeervolle Maashof

Overnachten

Ben je op zoek naar een sfeervol hotel waar je kunt overnachten in Venlo? In dat geval ben je bij Maashof aan het juiste adres. Je kiest hier uit een ruim aanbod van de leukste activiteiten en het hotel is prachtig gelegen. Je bent er even helemaal tussenuit en kunt je volledig opladen in de natuur. Maak bijvoorbeeld een ontspannende wandeling door het bos of bezoek het altijd gezellige Venlo. Je kunt altijd gratis gebruik maken van WiFi in het hele hotel en het gastvrije personeel doet er graag alles aan om je een geweldige tijd te bieden.

overnachten in venlo

Laat je culinair verrassen in het restaurant van Maashof

Gaat je hart sneller kloppen van een mooi culinair arrangement? Bijvoorbeeld met je partner, met vrienden, met je ouders of met collega’s? Ook dan biedt Maashof je meer dan genoeg mogelijkheden. Het sfeervolle restaurant serveert tal van mooie gerechten. Maar wist je ook dat je kunt kiezen voor speciale arrangementen? Kies er bijvoorbeeld voor om een stoere tocht te maken op de e-choppers van het restaurant. Je geniet van de prachtige omgeving en reist naar Arcen, waar je je vervolgens kunt laten onderdompelen in de wereld van de brouwerij. Na de rondleiding stap je weer op de e-chopper waarna bij Maashof een lekkere barbecue klaar staat. Optimaal genieten dus.

Hotel

Boek een kamer via de website van Maashof

Zie jij je wel overnachten in Venlo bij Maashof? Wacht dan niet langer en breng vandaag nog een bezoek aan de website van dit hotel. Je kunt eenvoudig en snel online een kamer boeken, maar je kunt dit natuurlijk ook even telefonisch doen. Je kunt hier ook direct een van de leuke arrangementen van het hotel boeken.