Meld uw kind aan voor zomerkamp op https://www.zomerkamp.com/

Heeft u interesse om uw kind een onvergetelijke vakantie te geven op zomerkamp in Nederland of zelfs een zomerkamp in België? Meld u dan nu aan via de website van https://www.zomerkamp.com/! Zo zijn er in Nederland twee locaties waar u uit kan kiezen. De zomerkampen zijn voor de leeftijden van 5 t/m 16 jaar.  Voor meer informatie over de inhoud van de zomerkampen kunt u terecht op de website.

Zomerkamp van club adventure voor uw kinderen is een echte aanrader. Zo kunt u uw kind een avontuurlijke belevenis aan laten gaan in de natuur. Zo heeft deze organisatie al ruim 28 jaar ervaring met zomerkampen voor kinderen en evenementen. Wat is zomerkamp Nederland?

Begeleiding op zomerkamp

Zomerkamp van club adventure heeft een team dat al jarenlang ervaring heeft met organiseren van activiteiten en werken met kinderen. Zo bestaat het team uit verschillende vakkundige op het gebied van verschillende sporten, buiten instructeurs en pedagogische medewerkers. Dit team zal vol enthousiasme en passie ervoor zorgen dat uw kind het naar de zin heeft en het onvergetelijk wordt!

Daarnaast is het zomerkamp aangesloten bij verschillende keurmerken voor veiligheid van activiteiten, natuur en milieu, financiële zekerheid en veilig vervoer.

Verschillende soorten zomerkampen

  • Kinderkamp van 8 tot 16 jaar
  • Kinderkamp van 10 tot 16 jaar
  • Jeugdkamp van 10 tot 13 jaar
  • Jongerenkamp van 13 tot 16 jaar

Bij elke verschillende leeftijdscategorieën heb je ook weer verschillende activiteiten. Alle categorieën staan duidelijk aangegeven op de site https://www.zomerkamp.com/.