Kom zwemmen bij Recreatiepark de Leistert, dé camping met zwembad

Leistert

Naar een camping met zwembad hoef je niet verder meer te zoeken. Recreatiepark de Leistert is hét recreatiepark met zwembad in de regio van Limburg. Zowel jong als oud kan zich hier prima de hele dag vermaken. Kies er bijvoorbeeld voor om te gaan zwemen in het peuter- en kleuterbad inclusief speeltoestellen (32°C), een van de twee ruime lagune baden (30°C), de uitdagende en leuke waterglijbaan en familieglijbaan en een kindvriendelijke stroomversnelling of kom even helemaal tot rust in een van de twee heerlijk warme bubbelbaden (32°C). Na een dag zwemmen kun je wat lekkers eten in het zwembadterras met snack- en drankcorner en het zwembad is iedere dag van het jaar voor je geopend.

Camping met zwembad

Het hele jaar door zwemmen in het subtropisch zwembad

Doordat het zwembad van Recreatiepark de Leistert een subtropisch zwembad is, kun je het hele jaar door lekker komen zwemmen. De temperaturen en het (koude) weer zijn hierdoor geen reden om niet te kunnen zwemmen. Naast dat je gezellig langs kan komen met het hele gezin, is Recreatiepark de Leistert ook bij uitstek geschikt voor een geslaagd kinderfeestje. Wie weet ontmoet jouw kind bij Recreatiepark de Leistert Pien – de grootste waterrat van de Leistert.

Camping

Wanneer zijn drijfmiddelen verplicht om te dragen bij Recreatiepark de Leistert?

Recreatiepark de Leistert doet er alles aan om de veiligheid maximaal te houden in het zwembad. kinderen die niet in het bezit zijn van zwemdiploma Brons (DE), 200 meter (BE), Zwemdiploma A of niet goed kunnen zwemmen, zijn verplicht om drijfmiddelen te dragen in het zwembad.