Kom tot rust bij Stella Island luxury resort & spa

Stella island luxury resort & spa

Op vakantie gaan willen wij natuurlijk allemaal. Heerlijk genieten van de rust en de ruimte om je heen. Bij het kiezen van een vakantie komt aardig wat bij kijken. Waar gaat de reis graag naartoe? Welke wensen heb je voor een hotel alvorens je de keuze gaat maken. En natuurlijk het budget mag niet vergeten worden om dit goed in de gaten te houden. Zo heb je bijvoorbeeld het hotel Stella Island luxury resort & spa beschikbaar. Hier kan je optimaal genieten van de rust en de ruimte. Bovendien biedt het zwembad voor zowel jong en oud voldoende ruimte en plezier (vanaf 15 jaar oud).

Genieten

Vakantie boeken bij Stella Island luxury resort & spa

Dit hotel kan je vinden op het eiland Kreta in Griekenland. Op nog geen vijf kilometer van Chersonissos! Dat zij worden beoordeeld met een 8,7 zegt meer dan genoeg! Hier is het op en top genieten van de omgeving en de geweldige service.

Iedere kamer is voorzien van een airco wat natuurlijk in Griekenland zeer aangenaam is. Met een prachtige poolbar zwem jij direct naar jouw drankje in het water. Wil je liever naar het strand toe om daar te relaxen? Op nog geen 500 meter van Stella Island luxury resort & spa vind je het strand al. Daar staan perfecte ligbedden waar je gebruik van kan maken om te genieten van een welverdiende vakantie. Wanneer gaat jouw reis naar het mooie Kreta?

Mooie omgeving