Geniet van een heerlijk wellness weekend

Ontspanning

Ben jij ook zo toe aan een heerlijk wellness weekend? Even lekker de boel de boel laten en jezelf lekker laten verwennen? Genieten van sauna’s, stoombaden en heerlijk ontspannende behandelingen? Ik ben er in elk geval dol op. Regelmatig breng ik een bezoekje aan een sauna maar ik vind het ook leuk om wellnesscentra buiten mijn regio te bezoeken. Dan plak ik er meestal een hotelovernachting aan vast zodat ik er echt even helemaal uit ben. Niet na een lekker ontspannen dag eerst nog een stuk in de auto moeten rijden maar gewoon loom de dag afsluiten met een heerlijk diner en dan lekker naar bed.

Wellness weekend

Wellness weekend bij De Thermen in Nijmegen

Zo ben ik laatst bij De Thermen in Nijmegen geweest. Een heel mooi wellnesscentrum met allerlei faciliteiten en behandelingen. Ze bieden diverse arrangementen aan met bijvoorbeeld massages, beautybehandelingen of rhassoul behandelingen. Door voor een arrangement te kiezen ben je goedkoper uit dan wanneer je de behandelingen los boekt. Bovendien kun je ook kiezen voor een arrangement met een overnachting. De Themen heeft namelijk afspraken met een aantal hotels in de omgeving waar je tegen gereduceerd tarief kunt overnachten. Soms zelfs inclusief diner! Zo kun je echt heerlijk ontspannen genieten van je wellness weekend. De Thermen ligt ook echt in een prachtige omgeving en dat geldt ook voor de hotel. Echt ontspannen in de natuur. En natuurlijk kun je er ook dagje shoppen in Nijmegen aan vastknopen want ook dat is hartstikke leuk.

De Thermen

Boek een hotelovernachting om er helemaal uit te zijn

Wil jij ook een wellness weekend boeken? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden bij De Thermen in Nijmegen en ervaar zelf hoe fijn en ontspannen dit wellnesscentrum is. Ik zou je ook zeker aanraden om een hotel bij te boeken zodat je er echt even helemaal bent maar ook voor een dagje kun je hier prima terecht.