Ik ben nu fan van luxe vakanties

Luxe vakanties

Wat altijd een droom van mij was, is nu, na het winnen van de loterij werkelijkheid geworden. Ik heb een geweldige luxe vakantie geboekt, een vakantie waar ik voorheen alleen maar van kon dromen. Ja ik kan nu wel zeggen dat ik fan ben geworden van luxe vakanties. Toen ik eenmaal het bericht thuis kreeg dat ik een gigantische prijs had gewonnen ben ik meteen op internet gaan kijken voor een mooie vakantie, iets wat ik al jaren niet kon doen omdat er geen geld voor was. Toen ik op de site van Silktravel terecht kwam voelde ik me al meteen een koning. Wat een geweldige luxe vakanties zijn hier te vinden. Het ene vakantiehuis nog luxer dan het andere, en dan nog niets gezegd over de ligging van de huizen. Het bekijken van de verschillende huizen, en de omgeving bracht me al helemaal in een vakantiebestemming simvastatin medication. Na heel wat bekeken te hebben heb ik besloten om naar Ibiza te gaan, hier is een zeer mooi vakantiehuis te huur boven op een berg, met een eigen zwembad.  Moet zeggen dat ik nog nooit zoveel luxe heb gehad, en al helemaal niet op vakantie.  hi_lw0852_27855028_h1cvxl0p__large

Ik wil niet meer naar huis

Nog nooit heb ik het zo naar mijn zin gehad, dat ik niet meer naar huis wilde. Wat heb ik genoten van deze super vakantie op een super locatie. Ik heb zo van de mooie omgeving, maar vooral ook van de rust kunnen genieten dat ik als een totaal ander mens weer naar huis ben gegaan, op naar de volgende vakantie. dsc_0989_(2)__large