Een droom kan werkelijkheid worden met Hi Homes Spanje

Hi Homes Spanje kan dromen uit laten komen. Als kind kwam ik al elk jaar, minimaal een keer, in Spanje en dat is de rest van mijn leven zo gebleven. De laatste jaren ging ik zelfs wel drie of vier keer per jaar naar Spanje. Het Spaanse leven past echt bij mij. Het is heerlijk relaxed in Spanje, het eten en drinken is heerlijk, het klimaat is fantastisch en de mensen zijn ontzettend aardig. Ik droomde er dus al heel lang van om een eigen huis in Spanje te hebben, zodat ik nog vaker in Spanje kon verblijven.

Zoektocht samen met Hi Homes Spanje

Hi Homes Spanje heeft samen met mij bekeken naar wat voor soort woning ik op zoek was. Ze hebben gekeken wat mijn wensen waren en wat haalbaar was. Daarna zijn we samen op zoek gegaan en al snel waren er twee woningen die in aanmerking kwamen. Dus ben ik naar Spanje afgereisd voor een bezichtiging. Het eerste huis was gelijk raak. Dat was het perfecte huis voor mij. Zo gezegd, zo gedaan: na alles formeel geregeld te hebben, is het nu mijn eigen huis. Zonder Hi Homes Spanje was het zeker niet gelukt!!!

Dromen

Soms worden dromen dus toch werkelijkheid. Ik ben nu nog vaker in Spanje te vinden. Zodra ik een lang weekend vrij heb, boek ik een vlucht naar Spanje (Malaga) om te gaan genieten van al het moois wat Spanje te bieden heeft.