Een camper huren in Australië kun je reeds in Nederland bespreken

Een camper huren in Australië is lang geen gek idee als je een rondreis door het land gaat maken. Je hebt dan altijd je eigen slaapplek bij je en met een camper kun je op veel plaatsen overnachten in het land.

Verschillende campers te huur vanuit Nederland

Een camper kun je huren als je eenmaal gearriveerd bent in het land maar als je er zeker van wilt zijn dat je een goede camper tot je beschikking hebt kun je deze ook al van tevoren boeken. Dit kan gewoon vanuit Nederland. Bij Australia Campers heb je een ruime keuze uit campers. Ze zijn te huur in verschillende uitvoeringen zodat er voor iedereen wel een goede te vinden is. 

Kies je voor een 2WD of een 4WD? 

Ben je van plan de verharde weg te verlaten om plekken aan te doen waar je anders niet zo snel zou komen? Dan kies je het beste voor een 4WD camper. Daarmee mag je op meer plekken komen dan met een 2WD. Een 4WD is duurder om te huren maar je hebt er wel meer mogelijkheden mee. 

Kies een camper die bij je past

Kijk als je een camper gaat huren altijd goed naar de samenstelling van je reisgezelschap en wat je allemaal verlangt van een camper. De een wil nu eenmaal wat meer luxe dan de ander en daarom kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. In bepaalde gevallen is het kopen van een camper zelfs gunstiger dan huren. Bekijk daarom altijd op voorhand goed wat voor jou het gunstigste uitpakt. 

Ga altijd voor voldoende comfort

Houd er rekening mee dat je een camper kiest die jou comfort biedt tijdens het rijden maar ook tijdens de overnachtingen. Zowel de cabine als de overnachtingsplek dienen wel aan jouw eisen te voldoen.