chaletbouw

chaletbouw

Bij de Bergjes kun je jouw eigen chalet laten bouwen en ontwerpen. Wij bij de Bergjes hebben een hele reeks aan verschillende soorten Chalets en bieden daar de mogelijkheid om deze deels of in zijn geheel aan te passen. Tijdens een interview komen wij erachter wat voor chaletbouw jij graag zou willen hebben en hoe wij deze vanuit ons oogpunt met onze expertise kunnen realiseren. 

chaletbouw

Chaletbouw , hoe gaat dat in zijn werk?

Wij bieden meerdere opties om jouw chalet droom te verwezenlijken. Wij bieden naast onze standaard chalets ook chalets op maat aan. Deze worden in onze eigen fabriek ontworpen en gemaakt zodat je een volledig op maat gemaakte chalet krijgt die al je dromen kan waarmaken. Wij beginnen altijd met een begin gesprek en noteren alle wensen van de klant. Vervolgens hebben wij een aantal keuzes die wij jou kunnen aanbieden over het samenstellen van jouw chalet. Eenmaal alle keuzes gemaakt stellen wij een offerte op en indien goedkeuring, kunnen wij direct eraan beginnen met de aanbouw.

chaletbouw

Welke keuzes heb ik allemaal?

Wij kunnen de chalets volledig op maat maken, maar wat valt daar nou onder? Om te beginnen kan je kiezen in wat voor model of vorm je jouw chalet wilt hebben. Een L-chalet of een Twin model. Bekijk hiervoor onze website. Daarnaast kunt u kiezen uit talloze keukens, badkamers, slaapkamers, vloeren, wanden, houtdecor, airconditioning, vloerverwarming en zonnepanelen. Voor onze vakmensen is niks te gek en met het implementeren van al uw ideeën zullen wij uw droom chalet bouwen. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Kijk gerust op onze website, kom langs op ons showterrein of vraag een 2d of 3d design.