3 tips voor een dagje weg

Door de coronatijden ben he waarschijnlijk weinig activiteiten gaan doen. Dit is ook logisch, aangezien het erg belangrijk is om goed op je gezondheid en die van de mensen om je heen te letten. Sommige mensen weten nu onderhand niet meer wat ze moeten gaan doen en beginnen zich te vervelen. Voor deze mensen heb ik drie tips van dingen die ze kunnen gaan doen tijdens een leuk dagje weg.

1 – Outlet centrums

Houd je van shoppen? Dan is het de perfecte tijd om een outlet centrum te bezoeken. Neem bijvoorbeeld Bataviastad. Hier is het tijdens de coronatijden een stuk rustiger als normaal. Door de goeie maatregelen die ze er nemen, is alles erg veilig en hoef je je niet druk te maken om je gezondheid. Het kan wel zijn dat je soms even moet wachten, aangezien er maar een maximum aantal mensen in een winkel mogen.

2 – Varen

Het is nu ook het ideale weer om lekker het water op te gaan. Ken je niemand met een boot? Dan kan je er altijd nog eentje huren. Een boot huren kan meestal al zonder vaarbewijs en dit maakt het toegankelijk voor bijna iedereen. En zeg nou eerlijk: wat is er beter als heerlijk op het water te dobberen in dit warme weer?

3 – Fietsen

We zien ook steeds meer mensen die hun fiets opstappen. Er zijn enorm veel mooie fietsroutes in de kop van Noord-Holland waar je door de natuur kan fietsen. Het is niet alleen heel rustgevend, het is ook nog eens erg gezond. Wanneer je tussendoor wilt uitrusten kan je die doen op een terrasje in een van de dorpjes op je route. Ideaal toch?