Waarom een Saris kopen?

aanhanger

Een Saris kopen kan in verschillende situaties een slimme zet zijn. Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig spullen verplaatst is het slim om een Saris aan te schaffen. Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een bagagewagen waarbij de klep dicht kan, maar ook voor een aanhanger. Welke Saris je het beste kunt kopen hangt dus sterk af van waarvoor je hem wilt gebruiken.

aanhangwagen

Een aanhanger huren

Als je binnenkort eenmalig spullen wilt vervoeren, kun je er ook voor kiezen om een aanhanger te huren. De kosten van een aanhanger huren zijn erg laag. Zo kun je voor 20 euro al grote aanhangwagen huren. Een andere situatie waarin het handig kan zijn om een aanhangwagen te huren, is wanneer je binnenkort een aanhanger wilt kopen. Je kunt dan ervaring met verschillende modellen op doen en daar de keuze makkelijker mee maken.

Wat kost een aanhanger?

Als je graag een aanhanger wilt kopen, dan is het prettig om te weten wat de kosten hiervoor zijn. De kosten van een aanhanger verschillen sterk per product. Het hang voornamelijk af van de grootte en hoeveel gewicht de aanhanger aan kan. Daarnaast betaal je voor een dichte aanhanger vaak ook meer dan voor een open model. Een goedkope aanhanger kun je voor rond de 1000 euro krijgen. Een wat uitgebreider model kost al gauw zo’n 5000 euro.