Leuke vakantie huisjes!

Leuke vakantie huisjes

Je wilt nog even er tussenuit? Dan raad ik je aan om eens online te zoeken naar vakantie huisjes! Hierdoor kom jij namelijk terecht op de website van eekhoornnest.nl. Op dit park kun jij onwijs veel genieten en volledig tot rust komen. Overigens zijn de kosten bij dit park aan de lage kant, oftewel geschikt voor iedereen!

vakantie huisjes

Eigen ervaring

Wij wilde namelijk maar al te graag nog een weekje weg. Het liefst in Nederland aangezien onze auto niet goed genoeg is om al te ver te rijden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een park die voor ons geschikt is. Hierdoor ben ik op de bovenstaande website terecht gekomen. Dit park zag er in de eerste instantie erg leuk en gezellig uit. Door met mijn partner te overleggen ben ik hier vervolgens gaan boeken.

vakantie huisjes

Hartelijk ontvangen

Bij aankomst op het park wordt je met liefde ontvangen. Een gezellige receptioniste heeft ons naar de accommodatie verwezen. Toen wij ons vakantie huisje binnen stapte waren wij beide verliefd! Het is onwijs prachtig ingericht en bovendien kunnen wij hier optimaal genieten van de rust en de ruimte. De spullen hebben wij in de hoek gegooid en vrijwel direct zijn wij het park opgegaan om de rest te zien. Dit was een vakantie voor ons om niet meer te vergeten.