Een vakantie in Florida om nooit te vergeten!

Vakantie in Florida

vakantie floridaTwee jaar geleden heb ik iets meegemaakt dat ik niet snel meer ga vergeten. Ik heb toen der tijd namelijk een vakantie Florida geboekt. Samen met twee vrienden besloot ik om dit avontuur aan te gaan. Ik denk hier nog vaak aan terug, zeker nu, nu het winter is. De vakantie van twee jaar geleden was gewoon echt perfect en dat komt zeker ook door vakantie-florida. Op de website van deze organisatie hebben wij onze vakantie geboekt. We hebben hier een bungalow gehuurd. De bungalow met een prachtig zwembad stond voor een mooie prijs op de website.

vakantieWij twijfelden eerst nog om helemaal naar Amerika te gaan. Het is natuurlijk vrij prijzig. Toen wij op de website van vakantie-florida uitkwamen wisten wij zeker dat we hier naar toe wilden. De staat Florida is ook echt prachtig en de bungalow met het zwembad erbij overtuigde ons al helemaal om te gaan. We hebben toen meteen geboekt en dat bleek later een goede keuze te zijn geweest.

floridaWat een top tijd!

Een vakantie in Florida is een echte aanrader. De reden? In Florida is het eigenlijk altijd lekker weer. Buiten dat heb je hier ook veel prachtige golfbanen. Wij houden wel van een potje golfen dus dit kwam goed uit. Florida ligt overigens dichtbij Miami, wij zijn hier met de auto naartoe gegaan en ook Miami heeft veel indruk op ons gemaakt. Ik kan in ieder geval terugkijken op een hele bijzondere vakantie. Misschien is dit ook wel wat voor jou? Kijk dan eens op de site voor meer informatie.