Een Peru rondreis voorbereiden

Peru rondreis

Omdat ik een vakantie heb geboekt, wilde ik mij natuurlijk goed voorbereiden. Daarom ging ik opzoek op het internet en typte ik Peru rondreis in. Zo kwam ik al snel op de website terecht van To Peru en hier vond ik heel veel informatie over deze geweldige land. Zo vond ik onder meer welke vaccinaties ik allemaal moest halen voor dat ik op reis ging. Ook werd het mij duidelijk in welk jaar getij je het beste naar deze land kon gaan. Zo is er een natte seizoen en een droge seizoen. 

Peru rondreis

Ook een stukje geschiedenis

Op de website van To Peru vond ik ook een stukje geschiedenis van dit land en kwam er dan ook achter dat dit land eerst in bezit was van Spanje maar sinds achttienhonderd zesenzestig de oorlog heeft gewonnen dankzij Bolivia, Chili en Ecuador. Ook moet jou paspoort nog zeker zes maanden geldig zijn voordat je rondreis in Peru gaat maken. Jij heb geen visum nodig als Nederlander en bij aankomst krijg je gratis een toeristen visum. Deze toeristen visum is negentig dagen geldig en kan drie keer verlengt worden met dertig dagen. Voor meer informatie kijk je op de website van deze onderneming.